Sörpong Készlet

Dobd fel a hangulatot!

– Szórakoztató csapatjáték

– Egyszerű szabályok

– Nem szükséges speciális kellék

Unalmas a házibuli, lapos a hangulat? Játékra fel! Pörgesd a maximumra a hangulatot!

Ezzel az ivós csapatjátékkal garantáltan nem maradtok a kanapén ásítozva. Sem szomjasak. Az elfogyasztott alkohol mennyisége hamar fellendíti a party hangulatot. (A játékot nem kötelező alkoholos itallal játszani!)

3 érv a Sörpong Készlet mellett:

 • Szórakoztató csapatjáték

 • Egyszerű szabályok

 • Nem szükséges speciális kellék, csak egy asztal

Dobd fel a hangulatot!

Miért válaszd a Sörpong Készletet?

 • Mert most 69% kedvezménnyel, 2.990 Ft-ért vásárolhatod meg a Sörpong Készletet!

 • Mert könnyen összerakható!

 • Mert remek csapatjáték!

 • Mert használata nagyon egyszerű!

Hogyan működik a Sörpong Készlet?

Figyelem! A túlzott alkoholfogyasztásnak egészségkárosító hatása lehet!

Előkészületek:

A játékot 4-en játszhatják egyszerre (2-2 fős csapatokban). A játékhoz a készleten túl szükséges egy megfelelő nagyságú asztal a viadalhoz, és kellő mennyiségű sör. Üljetek le és igyatok meg egy sört és egy felest a játék megkezdése előtt, ez segít az összpontosításban! Ha megfelelően bemelegítettetek kezdjétek el a játékot!

Játék kezdése:

 1. Alkossatok két csapatot, mindkét csapatban legyen 2-2 fő. Jelöljétek ki csapaton belül ki az egyes játékos, és ki a kettes. Jelöljétek ki egy pártatlan játékvezetőt is, aki az esetleges vitás helyzetekben döntést tud hozni és koordinálja a játékot!
 2. Az asztal két végére pakoljátok fel a poharakat ék alakban. Mögöttük foglalnak majd helyet a csapatok.
 3. Töltsétek meg a poharakat tetszőleges folyadékkal. Javaslatunk természetesen az, hogy sör legyen az az ital!
 4. A ping-pong labdákat osszátok szét a két csapat között egyenlő darabszámban.
 5. Az a csapat kezdi a játékot, aki csukott szemmel elsőnek betalál az ellenfél egyik poharába valamelyik lentebb ismertetett dobási fajtával. Először a két egyes játékos próbálkozhat, majd a két csapat kettes játékosa. Ha mindenki dobott és nem született találat kő-papír-ollóval kell eldönteni a kezdési jogot.

Játék célja:

A ping-pong labdákat bele kell dobni az ellenfél poharaiba. A találatot szenvedett poharat ki kell inni, és le kell venni az asztalról. Az a csapat nyer, aki az ellenfél összes poharát ily módon eltünteti az asztalról. A játék akkor is véget ér, ha a játékosok célzóképessége órák óta nullához konvergál. 🙂

Játék menete:

A kezdő csapat egyes játékosa egy ping-pong labdával megpróbál beletalálni az ellenfél előtt található poharak egyikébe. Amennyiben sikertelenül jár, próbálkozhat a csapattársa is. Ha valamelyikük jól célzott, akkor a másik csapatnak meg kell innia annak a pohárnak a tartalmát, amelyikbe a labda esett. Az, hogy egy játékos issza-e meg vagy elfelezik egymás között, a csapatra van bízva. Csak egy esetben kerülhetik el az ivást, ha élnek a revans lehetőségével.

Revans lehetőség:

A találatot szenvedett csapat kockáztathat. Dupla vagy semmi! Az egyik játékos ellentámadással próbálkozhat. Ha betalál, akkor ezzel az ivás terhét is átdobja a másik csapatra. Ráadásul duplázva, azaz két pohár italt kell meginniuk a sajátjaik közül. Ha a revans nem sikerül, akkor marad az ivás joga a revansoló csapatnál, de szintén duplázódik az ital mennyisége. Revansra revans nem dobható. A revans csak egy lehetőség, nem kötelező.

Dobási fajták:

Ívelt dobás. A labda a dobást követően semmihez sem ér hozzá, amíg bele nem csapódik a pohár tartalmába.

Pattintás. Az asztal felületét felhasználva, pattogva juttatjuk célba a labdát. Az ilyen találat dupla pontot ér, két pohár tartalmát kell elfogyasztani érte! Revansra ebben az esetben nincs lehetőség! A pattintott dobás az első pattanást követően kézzel védhető, az ívelt dobás nem.

Egyéb megjegyzés:

Ha egy csapattag véletlenül ívelt dobást véd, saját poharába dobja a labdát vagy felborítja a poharat, büntetést kap. A saját poharai közül az egyik tartalmát el kell, hogy fogyassza büntetésül.

Ha a labda a poharak közé esve a peremeken megáll, a helyzet még védhető, de kizárólag fújással. Ha sikerül kifújniuk a labdát, megmenekülnek. Ha beleesik valamelyik pohárba annak tartalmát el kell fogyasztani. A többiek nem zavarhatják a fújással elfoglalt csapatot semmivel.

A játék során leszedett poharakat és labdákat gyűjteni kell, azokat szétdobálni tilos.

 

A csomag tartalma:
24 db ping-pong labda,
24 db műanyag pohár.

Bármilyen kérdésed van a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, keress minket a kapcsolat@menotermek.hu e-mail címen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Dobd fel a hangulatot!

A Sörpong Készlet most
69% kedvezménnyel 2.990,- Ft!

Vásároljon egy terméket vagy családtagjaival, ismerőseivel akár többet is!

A csomagod 3-5 munkanap alatt érkezik hozzád. Kiszállítás díja 1.390,- Ft. A kézbesítés pontos idejéről a futárszolgálat emailben/smsben értesítést küld neked.
A rendelés végösszegétől függetlenül – fix 590 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget, (utánvét díjat) számítunk fel.​ Megrendelésedet kézbesítéskor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával fizetheted ki.

 

Sörpong Készlet

 

1 db

 

9.500,- Ft helyett

 

2.990,- Ft

 

69% kedvezménnyel

 

Sörpong Készlet

 

2 db

 

19.000,- Ft helyett

 

5.690,- Ft

 

70% kedvezménnyel

 

Sörpong Készlet

 

3 db

 

28.500,- Ft helyett

 

8.190,- Ft

 

71% kedvezménnyel

+