OIO Repülő diszkógömb drón

A repülő diszkó gömbbel sok móka lesz!

– Izgalmas játékszer

– Kreativitást igényel

– Kis méretű

Egy fantasztikus szerkentyűre vágysz, ami repül és fényt bocsát ki?

A labda könnyű, átlátszó anyagból készült, méhsejt -szerkezettel. Belül van egy mechanizmus és kívül 4 légcsavar. A szárnyak rugalmasak, de ugyanakkor elég tartósak ahhoz, hogy könnyen fel lehessen emelni a játékot a levegőbe. A labda alján van egy kis kapcsoló, amely mozgásba hozza őket, és ennek köszönhetően a drón elindíthatja magát.

A labda az első másodperctől kezdve és az egész repülés során gyönyörű, fényes és sokszínű LED-fényt bocsát ki, ami különösen lenyűgözőnek tűnik, amikor este vagy sötét szobában villog. A mini helikopter olyan, mint egy hihetetlen repülő tárgy, és minden bizonnyal remek szórakozást nyújt a fantasy és az űrhajók rajongóinak, vagy az UFO-k iránt érdeklődőknek.

3 érv az OIO Repülő diszkógömb drón mellett:

  • Izgalmas játékszer

  • Kreativitást igényel

  • Kis méretű

A repülő diszkó gömbbel sok móka lesz!

Miért válaszd az OIO Repülő diszkógömb drónt?

  • Mert most 2.990 Ft-ért vásárolhatod meg a OIO Repülő diszkógömb drón-t!

  • Mert remek szórakozást nyújt!

  • Mert a drón érzékeli az alatta lévő tárgyakat!

  • Mert kis méretű és kompakt!

Hogyan működik az OIO Repülő diszkógömb drón?

A OIO Repülő diszkógömb drónt infravörös technológiával látták el, így kézzel is vezérelheti. A drón érzékeli az alatta lévő tárgyakat, és szabályozza a másodpercenkénti fordulatszámot, ami a repülési magasság változását okozza. Csak tegye a kezét a labda alá, és nézze meg, hogyan emelkedik magasabbra.

A golyó beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt USB-tápkábel segítségével tölthető, például számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva. Az alkalmazott megoldás nagyon praktikus, kényelmes és gazdaságos, mivel nem igényel elemek beszerzését vagy cseréjét.

Kis súlyának és kis méreteinek köszönhetően a tárgyat bárhová magával viheti akár utazás közben is. A tárolás és a szállítás meglehetősen egyszerű. A játék kiválóan alkalmas egyedül vagy nagyobb csoportban való játékhoz.

Tulajdonságok:
– Méretek: 14 x 10,5 cm
– Anyag: műanyag
– Súly: 35 g
– USB töltés: kb. 20 perc
– Rugalmasság és tartósság
– BE / KI gomb

Bármilyen kérdésed van a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, keress minket a kapcsolat@menotermek.hu e-mail címen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

A repülő diszkó gömbbel sok móka lesz!

Az OIO Repülő diszkógömb drón most
63% kedvezménnyel 2.990,- Ft!

Vásároljon egy terméket vagy családtagjaival, ismerőseivel akár többet is!

A csomagod 3-5 munkanap alatt érkezik hozzád. Kiszállítás díja 1.990,- Ft. A kézbesítés pontos idejéről a futárszolgálat emailben/smsben értesítést küld neked.
A rendelés végösszegétől függetlenül – fix 590 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget, (utánvét díjat) számítunk fel.​ Megrendelésedet kézbesítéskor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával fizetheted ki.

 

OIO Repülő diszkógömb drón

 

1 db

 

8.000,- Ft helyett

 

2.990,- Ft

 

63% kedvezménnyel

 

OIO Repülő diszkógömb drón

 

2 db

 

16.000,- Ft helyett

 

5.790,- Ft

 

64% kedvezménnyel

 

OIO Repülő diszkógömb drón

 

3 db

 

24.000,- Ft helyett

 

8.390,- Ft

 

65% kedvezménnyel

+