Éjjellátó szemüveg

Láss tisztán!

– Kényelmes viselet​

– Remek dizájn

– Éjjelre és erős napsütésben

Sokat vezetsz? Éjjel is, nappal is? Akkor ez az autósok számára kifejlesztett, főként éjszakai és erős napsütésben nappali körülményekhez is javasolt védőszemüveget pontosan neked fejlesztették ki!

A speciális lencse védi a szemet a vakító fényhatásoktól, a zavaró villanásoktól és a fárasztó csillogástól, vibrálástól. A szem nem fárad olyan gyorsan, ráadásul élesebben és részletesebben látsz vele éjszaka is, így minden szempontból javasolt a használata télen-nyáron, esőben, ködben, napsütésben, hóesésben, akár nappal, akár éjjel is!

3 érv az Éjjellátó szemüveg mellett:

  • Kényelmes viselet

  • Remek dizájn

  • Éjjelre és erős napsütésben

Láss tisztán!

Miért válaszd az Éjjellátó szemüveget?

  • Mert most 78% kedvezménnyel, 2.190 Ft-ért vásárolhatod meg az Éjjellátó szemüveget!

  • Mert javítja a látást korlátozott viszonyok között!

  • Mert UV-szűrővel véd a napsütéstől!

  • Mert univerzális méretű, modern design nőknek és férfiaknak!

Hogyan működik az Éjjellátó szemüveg?

Ehhez hasonló védőszemüvegeket gyártottak a hagyományos, 50-60 Hz-es monitorok használatához is irodai dolgozóknak. Régebben a vibráló számítógép monitorok a több órai használat miatt rendkívüli módon fárasztották a szemet. A sárgított, UV szűrős lencse szűr, így azon keresztül nézve a pupilla jobban zár, vagyis a szembe jutó fény sem zavaró már annyira. Az éjszakai vezetés közben a sötétben a pupilla jobban nyit, ezért a szembe jutó reflektorok fénye vakíthat, ráadásul a hideg xenon fények, vagy az út menti reklámok csillogása, csillámlása is zavaró lehet egy idő után, nem beszélve a ködről, esőről, hóról.  

A védőszemüveget használva az éjszakai vezetésnél a szembejövő autók fénye már nem lesz olyan vakító, és így nem lesz fárasztó a sötétben való vezetés sem. Jól használható szélsőséges időjárási körülmény között is.

Tulajdonságok:
Anyaga: Műanyag,
Uniszex.

Bármilyen kérdésed van a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, keress minket a kapcsolat@menotermek.hu e-mail címen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Láss tisztán!

Az Éjjellátó szemüveg most
78% kedvezménnyel 2.190,- Ft!

Vásároljon egy terméket vagy családtagjaival, ismerőseivel akár többet is!

A csomagod 3-5 munkanap alatt érkezik hozzád. Kiszállítás díja 1.390,- Ft. A kézbesítés pontos idejéről a futárszolgálat emailben/smsben értesítést küld neked.
A rendelés végösszegétől függetlenül – fix 590 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget, (utánvét díjat) számítunk fel.​ Megrendelésedet kézbesítéskor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával fizetheted ki.

 

Éjjellátó szemüveg

 

1 db

 

9.800,- Ft helyett

 

2.190,- Ft

 

78% kedvezménnyel

 

Éjjellátó szemüveg

 

2 db

 

19.600,- Ft helyett

 

4.190,- Ft

 

79% kedvezménnyel

 

Éjjellátó szemüveg

 

3 db

 

29.400,- Ft helyett

 

5.990,- Ft

 

80% kedvezménnyel

+